Annonsörsinfo om Boka Julbord Nu

- Annonsering för dig som erbjuder Julbord eller Julshow.

Du har funnit ett av marknadens bästa paket för att annonsera om julbord. Det första i sin paketerade form, d.v.s. originalet. Vi har under massor av år framgångsrikt främst riktat vårt marknadsföringspaket huvudsakligen till företag, i Stockholm men också i övriga landet. Julbord "ute på stan" är ju "business to business"? Vi tycker att det är rent av förvånande med såna annonser i vanliga dagstidningar. Du som har det dignande Julbordet eller upplevelsen som slår allt att erbjuda, allt du behöver göra är att vara med i vårt paket för att bjuda in.


Frågan är inte om, utan när de ska boka hos dig

I år vill somliga avnjuta Julbordet i skärgården eller på ett Slott. Många vill som vanligt ha ett Traditionellt Svenskt Julbord, medan andra vill prova ett vegetariskt. Aktiviteter önskas också till julskinkan, så som Gokart, frisk fjälluft eller en glittrande show. Därför har både den tryckta utgåvan och sajten reportage om olika smakinriktningar, upplevelser, miljöer och aktiviteter. Teman där ditt erbjudande är själva essensen.

Mer om paketet

Vårt julbordsmarknadsföringspaket innehåller smart kampanjmarknadsföring och en sajt som är optimerad så att de flesta Julbordssökande kunderna letar där. När du är med så länkas du upp från bokajulbord.nu den sajt som genererar absolut flest förfrågningar om julbordsbokning.

PRISER

Storstadsannonsering 4 900 kr övriga landet 2 900 kr

Samannonsering med ett märke eller kedja 1500kr

Nya Gästhamnar, Sjömackar och hotell/logi kommer med gratis.
Gäller en textannons enligt vår mall under index på sjömackar.se, Gästhamnsguide.se samt Hotellguidestockholm.se.
Uppdateringar av text kostar 450kr
Att lägga till och ändra bildinnehåll 450kr
(För mer info om vad som ingår i paketen kontakta vår försäljning)


Banner-annonsering 1 år
(Minst 1/3-av visningarna.)

Top-banner 1798×200 bildpunkter 12 000kr  
Side-banner L 250x250 bildpunkter, 8 000 kr  
Side-banner S: 250x100 bildpunkter, 4 000 kr