Låt oss sköta din Facebookannonsering

- En bra idé om du vill att det ska synas att ditt företag lever!

Att annonsera, informera och skapa kampanjer på Facebook är i sig helt gratis. Det vill säga om du bortser från all den tid detta tar. Man kan sen betala Facebook för att de ska ge extra spridning för dina inlägg. Dels för att facebook ska föreslå för människor du inte känner att de ska börja följa din sida och för att de dessutom ska sprida dina inlägg till många fler.


För att bli framgångsrik på denna front bör du ha en strategi...

Du ska göra inlägg regelbundet och se till att inläggen i sig är marknadsförande, det vill säga formulerade och designade med bild och text som bra annonser.

- Du kan med förtroende låta oss sköta detta!


Facebookpaketets innehåll och pris

Du väljer hur ofta era inlägg ska göras. På eget initiativ gör vi sedan dessa, även om du inte ger oss något att annonsera om. Det vill säga att vi, med eller utan information från dig, gör vi snygga och välformulerade profilerande budskap om er verksamhet. Då du har specifik information att gå ut med, så som kampanjer eller förändringar i ert utbud, då mejlar du information om detta till oss, så lägger vi ut innehållet vid nästa tillfälle. Du ger oss en veckobudget som vi använder på bästa sätt för att ge dig bästa möjliga utfall.

Nedan kan du se vad det kostar.

  • För 1950 kronor/månad designar och formulerar vi en annons i veckan åt er.
  • Om du vill ha 2 annonser/vecka så tar vi 3250 kronor/månad
  • Om du vill ha 3 annonser/vecka så tar vi 3900 kronor/månad
  • För varje ytterligare annons kostar det sedan 650 kronor extra per månad.
  • Budgeten som du ger oss tar vi 50% i arvode för (Exempel; Du låter oss annonsera för 500 kronor per vecka då debiteras du av oss 250 kronor + 500 kronor som går till Facebook.)

Exempel på månadspris för en annons/dag (7/vecka) och en annonseringsbudget på 1000 kronor/veckan.

För annonserna: 6500kr

För annonseringen: 6300kr

Totalt per månad: 12800kr