Annonsörsinfo om annonseringspaketet
Stockholm RestaurangGuide

- Annonsering för dig som har restaurang i Stockholm

Du har nu funnit det bästa paketet för att marknadsföra Restauranger till hotellgäster i Stockholm. Att ”visa vägen” från hotellet, till restauranger i Stockholm, är själva syftet med StockholmRestaurangGuide.se. Hotellen är fyllda av gäster som "äter ute". Du som har menyn fylld av goda rätter, allt du behöver göra är att vara med i vårt paket för att bjuda in hotellgästerna.


Frågan är inte om, utan när de ska boka bord hos dig!

Vad vill du erbjuda? Italienskt? Svenskt? Öl på puben eller cocktail i baren? En del vill alltså ha traditionell svensk kokkonst, så som köttbullar och potatismos andra, andra vill ha en romantisk exotisk italiensk middag och resten vill ha något där emellan. Därför har Stockholm RestaurangGuide ett innehåll med många olika smakinriktningar, nationaliteter och miljöer.

Innehåll

Innehållet är välskrivet och Google-Translate säkerställer att alla turister oavsett språk kommer att förstå vad du erbjuder. D.v.s. att alla kommer hitta till alla möjliga spännande och roliga köp, boenden restauranger som målgruppen kan tänkas vilja ha. Marknadsföringspaketet innehåller smart kampanjmarknadsföring och 3 sökmotoroptimerade sajter där gästerna letar. När du är med, så länkas du upp från den sajt som genererar absolut flest relevanta förfrågningar för er del.
- Vi undrar därför, vad har du att erbjuda? Kom ihåg att det är endast fantasin som sätter gränsen. Det finns hotellgäster för alla intressen!

Mer om innehållet...

MÅLGRUPP
Hotellgäster i Stockholms län

Sajten RestaurangGuideStockholm.SE

som genererar absolut mest relevanta trafiken från våra hotellgäster. Den ingår i en Portal med tre populära hänvisningssajter.

PRISER

Storstadsannonsering 4 900 kr övriga landet 2 900 kr

Samannonsering med ett märke eller kedja 1500kr

Nya Gästhamnar, Sjömackar och hotell/logi kommer med gratis.
Gäller en textannons enligt vår mall under index på sjömackar.se, Gästhamnsguide.se samt Hotellguidestockholm.se.
Uppdateringar av text kostar 450kr
Att lägga till och ändra bildinnehåll 450kr
(För mer info om vad som ingår i paketen kontakta vår försäljning)


Banner-annonsering 1 år
(Minst 1/3-av visningarna.)

Top-banner 1798×200 bildpunkter 12 000kr  
Side-banner L 250x250 bildpunkter, 8 000 kr  
Side-banner S: 250x100 bildpunkter, 4 000 kr