Annonsörsinfo om Portalen för Fritidsskeppare

- Annonsering för dig i skärgårdsnäringen eller båtbranschen.

Du har nu funnit vägen som skärgårds- & båtbranschföretag annonserar till fritidsbåtfolket i Stockholm och övriga kuster, kanaler & stora insjöar i Sverige. Att visa målet och delmålet till rutten direkt i båten, till restauranger, shopping, utflyktsmål och till båtbransch i Stockholm, Skärgården och Mälaren är själva syftet. Fjärdarna är fyllda av båtgäster som tänker handla, tanka och gästa i skärgården. Du som har butiken som är fylld med varor, macken med bränslet, gästhamnen, verkstan med kompetens eller menyn med goda rätter, allt du behöver göra är att vara med i vårt paket för att bjuda in båtfolket.


Frågan är inte om, utan vad de ska de köpa av dig?

Sportartiklar? En present? En flytväst? Båttillbehör? Livsmedel eller en ny bikini? En del vill besöka ett skärgårdscentrum andra vill åka till en skärgårdskrog. Besättningen vill naturligtvis både äta gott och ha kul. Därför har du våra annonser sorterat under index. D.v.s. utflyktsmål, gästhamnar och skärgårdskrogar med flera, som båtfolket/målgruppen kan tänkas vilja besöka. För att sedan hitta till skärgårdsrestaurangen man vill besöka behöver man bra sjökort. En skärgårdsutflykt kan bli både trevligt, god och bränsleeffektivt om man innan och under båtturen kastar ett planerande öga i portalen. För att det ska vara tryggt och säkert har vi även båtbransch sorterat under index. Innehållet består även av marinkompetens om hur man lägger till, ankrar och förtöjer, m.m.. När man är med och annonserar i vår portal blir man utpekad och kanske omskriven.

MÅLGRUPP
Båtfolk

Fritidsskeppare portalen som genererar absolut mest relevanta trafiken under sommaren. Portalen med de tre mest besökta hänvisningssajterna på sjön:

PRISER

Storstadsannonsering 4 900 kr övriga landet 2 900 kr

Samannonsering med ett märke eller kedja 1500kr

Nya Gästhamnar, Sjömackar och hotell/logi kommer med gratis.
Gäller en textannons enligt vår mall under index på sjömackar.se, Gästhamnsguide.se samt Hotellguidestockholm.se.
Uppdateringar av text kostar 450kr
Att lägga till och ändra bildinnehåll 450kr
(För mer info om vad som ingår i paketen kontakta vår försäljning)


Banner-annonsering 1 år
(Minst 1/3-av visningarna.)

Top-banner 1798×200 bildpunkter 12 000kr  
Side-banner L 250x250 bildpunkter, 8 000 kr  
Side-banner S: 250x100 bildpunkter, 4 000 kr