Vad är skillnaden mellan en responsiv hemsida och en mobilsida?

En mobilsida - "en till hemsida..."

För att uttrycka det enkelt, så är en mobilasida en extra hemsida som är gjord för att visas korrekt på en mobil enhet. Men den lösningen har i dag blivit omodern eftersom det är "en till hemsida". En till hemsida som kräver översyn och uppdatering. Såna har idag, på grund av bristande uppdatering, blivit en källa för massor av felaktig information på internet.

Responsiv hemsida - "en och samma hemsida..."

En responsiv hemsida, en sajt med inbyggd responsiv design, är en hemsida som anpassar sig efter användarens skärm. Innehållet optimeras automatiskt beroende om din besökare surfar in med en dator, surfplatta eller mobiltelefon. Den stora fördelen är att detta är en enda hemsida som anpassar sig. Sidan känner att det är en mobil och hur stor skärmen är, på så vis anpassar sig menyer och övrigt innehåll till ett mer appliknande format, så att den blir snyggare och smidigare att använda på mobila enheter.

Google föredrar mobiloptimerade webbplatser

En annan fördel med responsiv webbdesign är att Google föredrar mobiloptimerade webbplatser . Hemsidor anpassade för stationära datorer, telefoner och paddor har alltså större chans att prestera bra i Googles sökresultat.
De hemsidor som publiceras av SthlmOnline är responsiva. Om du tar tag i kanten på webbläsaren och minskar storlek på fönstret så ser du hur den här hemsidan förändrar sig i utseende.

Köp därför inte en mobilsida!

- Köp istället en responsiv hemsida..

Om du funderar på att göra något på hemsidesfronten så rekommenderar vi verkligen att din nästa investering blir en responsivt anpassad hemsida.

Läs mer om marknadsföringsstrategi på internet...

En del av Relevant Reklamgruppen

Klicka nedan för mer information om våra enheter.

Hemsida till fastpris

Följ oss på facebook