Relevant ReklamGruppen

- En del tror på Gud, vi tror på Google!

Webbyrån RMG sweden AB har har gjort hemsidor, reklam- och annonseringar åt restauranger, detaljister, skärgårdsföretag, konferens-, fest- & aktivitetsföretag i Stockholm sedan 1990. Vår styrka ligger i att skapa fungerande information & kommunikation som genom sökmotoroptimering och informationsflödesteknik som når fram till intresserade på Google och facebook.


Det är helt enkelt bästa anpassa sig efter Google!

Vi har lärt oss från vår bakgrund och dagliga arbete kommer vår kunskap om hemsidor, sökmotorer, Google samt erfarenhet om kommunikation,  informationssamhällets utveckling, Internets möjligheter och fällor. Vi är alltså en självlärd verksamhet som helt enkelt lärt oss att förstå Internet den riktiga vägen. Genom att under konkurrens och analys få egna och kunders hemsidor att fungera. Den kunskapen säljer vi nu till många andra verksamheter i Stockholm. Kunderna är nöjda och vi vill att ni blir en av dem.

Vi sysslar med effektiv webbpublicering

Vi har rötterna inom reklam och kommunikation, inte inom programmering. Vår styrka är därför, att vi är bra på att se till så att din hemsida blir genomtänkt snarare än späckad med designfinesser. Er kommande hemsida är, så som vi ser på det, ”less is more”. Detta för att hjälpa dig att fungera bra ihop med Google.

När webbplatsen är publicerad, då börjar ditt jobb...

Du som kund får hjälp med att lära dig hur du bör tänka. Du ska äga din egen domänadress och därmed hemsidan. Sidan bygger på Open Source så du äger den. Vi finns dock i bakgrunden beredda att hjälpa till, men du håller i taktpinnen.
- Om du tycker att din hemsida är klar så har du inte bara dödat den, då är den redan begravd wink

Är vi rätt leverantör för dig?

Det beror på om vi förstår dig och ditt behov....

En förutsättning för att du ska bli nöjd med din hemsida är att vi är rätt leverantör för just dig. För att kunna göra en bra sida åt dig måste vi förstå dig och ditt behov. Det är även viktigt för oss, att vi anser, att det du vill uppnå är realistiskt. Så låt oss träffas och se om vi är rätt för varandra.

 

 

 

 

En del av Relevant Reklamgruppen

Klicka nedan för mer information om våra enheter.

Hemsida till fastpris

Följ oss på facebook