Googles målsättning är att organisera världens information och göra den tillgänglig och användbar för alla. Larry Page, en av Googles grundare, har en gång sagt att den perfekta sökmotorn "förstår precis vad du menar och ger dig exakt vad du vill ha". Sedan dessa ord yttrades har Google växt och erbjuder nu mer än en söktjänst. Det hela handlar om att göra det så enkelt som möjligt för dig att hitta informationen du är ute efter.


Google startades 1998 av Larry Page och Sergey Brin. 

I ett garage i Menlo Park i Kalifornien, började de att utveckla en sökmotor som byggde sina resultat på relevans och som på så sätt förkortade söktiden. Brin och Page försökte först sälja sin idé till andra företag, men i september 1998 startade de Google. När sedan företaget börsintroducerades 2004 blev det en succé. Googles storhetstid inleddes i början av 2000-talet. I dag tänker du inte ens på att du använder det kostnadsfritt varje dag.  Googles söktjänster är idag världens i särklass mest använda. Till exempel Google Bilder, Google Nyheter, Google Grupper, Google Bloggsök, Google Earth och Google Translate, m.fl.

Vi tänker som Google

Alla alltid använder Google, därför är det intelligent att göra en hemsida som Google gillar. Det vill säga att bygga den i samklang med Google. Google gillar välskriven adekvat text och därför engagerar vi oss så att texten formuleras korrekt. En stor fördel som följer med det, är att det blir en användarvänlig hemsida, förutom att deras algoritmer placerar din välskrivna hemsida i tätposition. Manipulation går bort, eftersom Google vill ge sina användare bästa möjliga information. Om man lyckas manipulera systemet så blir följaktligen informationen som presenteras sämre och då plockar till slut algoritmerna bort sidan ur listningen.

Mer om Google

 

En del av Relevant Reklamgruppen

Klicka nedan för mer information om våra enheter.

Hemsida till fastpris

Följ oss på facebook